Idle Arks: Sail and Build

Världen i Idle Arks: Sail and Build är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Idle Arks: Sail and Build, ett av våra bästa 3d spel!

I Idle Arks: Sail and Build får du bygga en stor ark och segla på haven. Om du gillar berättelsen om Noa är Idle Arks: Sail and Build ett utmärkt tillfälle för dig att uppleva hur det måste ha varit att bygga ett stort skepp, utmaningarna, triumferna och tillfredsställelsen i detta företag.

Med uppslukande 3D-grafik väcks världen på Idle Arks: Sail and Build till liv, och musiken och ljuden kommer också att fånga din uppmärksamhet och dra dig närmare in i denna unika upplevelse. Din uppgift är att samla in så mycket material som möjligt för att bygga ett robust skepp, och sedan befolka skeppet med vem du än hittar. Dessa uppgifter kan tyckas svåra, men den stora glädjen du kommer att få när du lyckas bygga ditt skepp kommer säkert att vara värd det.

Spela ett roligt och avkopplande spel på Hetaspel.se och utforska de vidsträckta haven på Idle Arks: Sail and Build.

Liknande spel:

Gillade du Idle Arks: Sail and Build? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vår3d spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.