Tower Crash 3D

Världen i Tower Crash 3D är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Tower Crash 3D, ett av våra bästa 3d spel!

Vill du sätta dina förstörelsekunskaper på prov? Hetaspel.se ger dig den möjligheten med Tower Crash 3D! Målet med spelet är att ta en god titt på tornet, se vilken färg tegelstenarna har och skjuta bollar av samma färg i dem. Efter det är allt du behöver göra att njuta av showen och se tornet falla sönder.

Naturligtvis har du inte ett obegränsat antal projektiler, så se till att inte kasta bort dina skott! Om du verkligen behöver kan du använda en kraftig jordbävning eller ett hagelgevär för att förstöra det envisa tornet. Med ett stort urval av noggrant utformade nivåer och imponerande 3D-grafik kommer Tower Crash 3D garanterat att ge dig otaliga timmar av nöje och glädje.

Slösa inte bort mer tid och lägg tornet i spillror!

Liknande spel:

Gillade du Tower Crash 3D? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vår3d spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.