Idle Food Empire Inc.

Världen i Idle Food Empire Inc. är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Idle Food Empire Inc., ett av våra bästa casual spel!

Drömmer du om att ha ett blomstrande företag? Spela Idle Food Empire Inc. och få en försmak av alla de svåra beslut som följer med att äga ett växande företag, men också all den tillfredsställelse som ett välmående företag kan ge.

I Idle Food Empire Inc. måste du odla en framgångsrik gård, och det kan vara en rejäl utmaning. Bland de frukter och grönsaker som du måste övervaka och odla finns sallad, jordgubbar, vattenmelon, morötter och många, många andra. Ju bättre du spelar, desto mer mynt kommer du att tjäna, som du kan använda för att uppgradera ditt lilla imperium. Efter en period kommer du att se att du inte kan sköta alla uppgifter själv, så du kommer att se till att anställa chefer som kan hjälpa dig.

Se ditt imperium växa och sätt dina ledaregenskaper på Hetaspel.se när du spelar Idle Food Empire Inc..

Liknande spel:

Gillade du Idle Food Empire Inc.? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårcasual spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.