Jelly Island

Världen i Jelly Island är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Jelly Island, ett av våra bästa matcha 3 spel!

Spela ett annat sött och roligt match 3-spel på Hetaspel.se när du väljer Jelly Island och matchar så många geléer som möjligt. Men var försiktig, den vackra grafiken kommer definitivt att väcka din aptit på något sött, så om du är sugen på en läcker godbit kommer det förmodligen att bli svårt att fokusera när du spelar Jelly Island. Men det roliga spelet kan få dig att glömma maten, åtminstone för en stund.

Med 25 utmanande nivåer som har olika mål att uppnå, geléer som har olika egenskaper och olika hinder att övervinna, är Jelly Island ett roligt sätt att koppla av och få din dagliga dos av skoj.

Matcha så många geléer du kan och ha mycket roligt när du spelar på Hetaspel.se.

Liknande spel:

Gillade du Jelly Island? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.