Alu's Revenge 2

Världen i Alu's Revenge 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Alu's Revenge 2, ett av våra bästa matcha 3 spel!

I Alu's Revenge 2 måste du undkomma den onda andens vrede genom att välja de brickor som passar ihop för att få dem att försvinna och undvika ett visst och smärtsamt slut.

I Alu's Revenge 2 måste du hela tiden fokusera på det mesta, eftersom brickorna faller hela tiden och försöker fånga dig i templet för alltid. Det enda sättet att skapa en flyktväg är att hålla huvudet kallt och klicka på alla brickor som är av samma typ och som är kopplade till varandra.

Även om grafiken inbjuder dig att beundra den vackra scenen, ska du vara medveten om att om du sänker garden kan det leda till omedelbar undergång.

Spela ett intensivt och roligt spel för att matcha brickor på Hetaspel.se och fly från den onda andens vrede!

Liknande spel:

Gillade du Alu's Revenge 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.