Island Puzzle

Världen i Island Puzzle är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Island Puzzle, ett av våra bästa matcha 3 spel!

Njut av ett roligt spel där du måste matcha minst tre typer av frukter eller växter och hjälpa den modiga piloten och den charmiga katten Tom att överleva på en öde ö när du spelar Island Puzzle. Ju mer du spelar desto fler skatter hittar du och du kommer långsamt att återställa öns skönhet. Att hitta hemligheter är hårt arbete, men ju mer du spelar, desto fler roliga artefakter kan du hitta och genom att hitta dem kan du bygga din drömö.

Lär känna de charmiga och intressanta karaktärerna från Island Puzzle och upptäck alla spännande hemligheter som du hittar på Hetaspel.se och ha kul!

Liknande spel:

Gillade du Island Puzzle? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.