Fancy Diver

Världen i Fancy Diver är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Fancy Diver, ett av våra bästa matcha 3 spel!

Med en unik blandning av match 3 och pusselspel placerar Fancy Diver dig i en underbar undervattensvärld. Här måste du noggrant matcha tre eller fler havsväxter för att få bort dem från dykarnas väg och se till att de kommer upp till ytan.

På dessa fantastiska djup har du andra verktyg i din arsenal som kan hjälpa dig i din flykt, som t.ex. sjöminor eller så kan du till och med kalla på havets varelser som kommer att rensa vegetationen som står mellan dig och friheten.

Med en mängd unika och utmanande nivåer kommer Fancy Diver att erbjuda dig otaliga timmar av underhållning! Så kom över till Hetaspel.se och hjälp dykarna att fly!

Liknande spel:

Gillade du Fancy Diver? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.