Garden Tales

Världen i Garden Tales är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Garden Tales, ett av våra bästa matcha 3 spel!

Hetaspel.se ger dig Garden Tales, ett färgglatt och livfullt match 3-spel som utspelar sig i en vacker trädgård. Ett äventyr med över 700 nivåer väntar på dig, med massor av blommor, frukter och svampar som bara väntar på att matchas. Ju fler blommor och frukter du kombinerar desto bättre priser kan du få, vilket kan göra spelet betydligt enklare.

Tillsammans med trädgårdstomten Willy ska du hålla trädgården fri från ogräs och ren från is, pölar, stenar och annat skräp, samtidigt som du samlar fruktkorgar och går på skattjakt. Akta dig också för mullvadar, för de kan förstöra din vackra trädgård.

Spela Garden Tales och njut av en avkopplande dag i den virtuella trädgården.

Spela andra spel från Garden Tales-serien:

  1. Garden Tales Mahjong
  2. Garden Tales 3

Liknande spel:

Gillade du Garden Tales? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.