Garden Tales 3

Världen i Garden Tales 3 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Garden Tales 3, ett av våra bästa matcha 3 spel!

Kliv in i den förtrollade trädgården igen när du spelar Garden Tales 3 på Hetaspel.se och njut av denna avkopplande upplevelse. Även om fans av serien säkert kommer att bli förtjusta över att återigen spela ett spel i den här serien, kommer nykomlingar också snabbt att upptäcka vad som gör dessa spel till ett utmärkt alternativ när du behöver något att koppla av med. Den här uppföljaren har över 3000 nivåer där du måste samla blommor, frukter och svampar och hjälpa den vänliga tomten Willy att hålla den magiska trädgården i bästa skick.

Precis som i andra spel av den här typen måste du i Garden Tales 3 koppla ihop minst tre typer av föremål av samma typ i en rak linje. När du lyckas med detta tas alla dessa element bort från spelplanen. Ju fler föremål du tar bort i ett drag, desto fler poäng får du förstås. Tänk också på att nivåerna kan ha speciella uppgifter som du måste klara av om du vill komma vidare. Och ju längre du kommer framåt, desto svårare kan dessa uppgifter bli. Och du kan också få ett begränsat antal drag till ditt förfogande för att klara av den uppgift du har. Detta kan leda till att du hamnar i alla möjliga situationer där du verkligen måste tänka igenom dina nästa drag mycket noga. Om du hamnar i problem kan du också använda några specialföremål för att hjälpa dig, men inget slår en bra strategi.

Njut av ett annat roligt match 3-spel på Hetaspel.se och spela en runda på Garden Tales 3.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja spelelementen. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen på det element du vill välja.

Spela andra spel från Garden Tales-serien:

  1. Garden Tales Mahjong
  2. Garden Tales

Liknande spel:

Gillade du Garden Tales 3? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.