HexAquatic Kraken

Världen i HexAquatic Kraken är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela HexAquatic Kraken, ett av våra bästa matcha 3 spel!

Res till de mystiska och fantastiska djupen när du spelar HexAquatic Kraken på Hetaspel.se, och testa din spatiala medvetenhet. I HexAquatic Kraken måste du snabbt skanna rutnätet, som har formen av en sexhörning, och koppla ihop alla vattendjur som är av samma typ. Men ta hänsyn till ordet snabbt som nämns ovan, för nivåerna har en tidsgräns, och om du tar för lång tid på dig måste du börja om på nytt. Till exempel måste du bara i den andra nivån av HexAquatic Kraken besegra en mäktig kraken, som inte låter dig ta god tid på dig att hitta de matchande djuren. Så skanna snabbt om du vill fortsätta din resa.

Som tur är behöver du inte besegra mäktiga mytiska monster varje nivå, och i vissa nivåer behöver du bara nå ett visst antal poäng eller matcha ett antal djur, till exempel 20 hajar. Det faktum att varje nivå kan ge dig nya utmaningar håller upplevelsen av HexAquatic Kraken fräsch, och det sätt som reglerna ständigt förändras kommer alltid att hålla dig i gissning. Behovet av att ständigt anpassa sig ger den här typen av spel en ny nivå av utmaning, och de vackra undervattensbakgrunderna och temana kommer att ge dig ett leende på läpparna.

Få höga poäng och ha kul på Hetaspel.se och spela HexAquatic Kraken.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att välja djur och dra en linje mellan de matchande djuren med knappen intryckt. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen och håller fingret nedtryckt i stället.

Liknande spel:

Gillade du HexAquatic Kraken? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.