Jewel Shuffle

Världen i Jewel Shuffle är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Jewel Shuffle, ett av våra bästa matcha 3 spel!

Jewel Shuffle är ett klassiskt matchningsspel, men det är ett matchningsspel som, som titeln antyder, är fullt av alla slags ovärderliga juveler. Från diamanter till alla sorters andra ädelstenar, Jewel Shuffle är en visuell fest för alla som gillar glänsande saker. Men grafiken är bara en aspekt av spelet, för även om spelets miljö är bländande är det spelupplägget som kommer att få dig att återkomma till Jewel Shuffle.

Målet med Jewel Shuffle är att flytta runt juvelerna på skärmen på ett sådant sätt att minst tre av samma typ finns på samma rad. Även om detta först kan låta ganska enkelt, men om du vill uppnå de högsta poängen måste du tillämpa en viss strategi på hur du rör dig runt på brädet, eftersom varje föremål som du tar bort från brädet banar väg för andra att falla in i det tomma utrymmet. Detta säkerställer att brädans konfiguration ständigt förändras, så om du inte tar hänsyn till detta kan du snabbt gå vilse i alla de efterföljande förändringarna. En annan aspekt som du bör ta hänsyn till när du funderar på vilka matcher du ska följa är de specialföremål som finns på brädet. När du väl lyckas göra en match med dem kan de tillämpa olika effekter, som att spränga andra föremål i en kort radie runt dem, eller en annan som bara rensar föremål i en rak linje.

När du fortsätter att göra matchningar och rensa brädet fylls en bar långsamt på högst upp på skärmen. När den baren är fylld kommer du till nästa nivå och fortsätter ditt äventyr i Jewel Shuffle.

Njut av en avkopplande match 3-upplevelse på Hetaspel.se och ha kul med Jewel Shuffle.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja och flytta juvelerna runt antingen uppåt, vänster, höger eller nedåt. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Liknande spel:

Gillade du Jewel Shuffle? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.