Skydom Reforged

Världen i Skydom Reforged är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Skydom Reforged, ett av våra bästa matcha 3 spel!

I det magiska kungariket Skydom Reforged kan du förvänta dig massor av spännande match 3-action, men i det här match 3-spelet kan du testa dina färdigheter mot andra mänskliga spelare. På så sätt kan du avgöra och se vem som är bäst. Du kan visa upp dina färdigheter i hundratals nivåer, med unika och intressanta miljöer, alla med spektakulära effekter och massor av föremål som väntar på att matchas. Reglerna i Skydom Reforged kanske redan är bekanta för dig, särskilt om du redan spelat det ursprungliga Skydom på Hetaspel.se, eller om du spelat ett annat match 3-spel som du kan hitta här. För att få poäng och avancera i nivån måste du matcha tre föremål av samma färg. Om du lyckas matcha fler än tre åt gången får du naturligtvis extra poäng. Detta gör du genom att se till att alla ligger på samma rad. För att lägga till lite mer utmaning i spelet får du på Skydom Reforged också utföra olika andra roliga uppgifter.

Se också till att hålla utkik efter speciella föremål som kan dyka upp på spelplanen, föremål som kan öka dina chanser att vinna avsevärt. Ett sådant föremål är en ädelsten som, när den matchas med andra bitar av samma färg, kommer att rensa en rak linje av bitar, oavsett deras färg. Skydom Reforged lägger fokus på snabbhet, så du måste se till att du kan använda alla fördelar du har för att få så många poäng som möjligt så snabbt som möjligt. Och när du tar hänsyn till att du kan se den andra spelarens framsteg på en annan skärm till vänster på skärmen ökar spänningen att göra så många matcher som möjligt automatiskt.

Njut av en avkopplande resa till Skydoms rike när du spelar Skydom Reforged på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att välja och flytta föremålen antingen uppåt, nedåt, vänster eller höger. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Spela andra spel från skydom-serien:

  1. Skydom

Liknande spel:

Gillade du Skydom Reforged? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.