Crush Masters Zoo Fun

Världen i Crush Masters Zoo Fun är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Crush Masters Zoo Fun, ett av våra bästa matcha 3 spel!

I Crush Masters Zoo Fun är reglerna enkla och förutsättningen är underbar: varje nivå ger dig en tavla (som alltid har en annan konfiguration) fylld med söta djurteckningar. För att avancera i spelet och ta dig igenom alla nivåer i Crush Masters Zoo Fun måste du klicka på grupper av djur, tills du lyckas ta bort den erforderliga mängden från brädet, vilket anges under varje ikon av den söta varelsen, som finns i den övre delen av skärmen.

För att lägga till lite mer utmaning till spelet måste du nå dessa siffror och slutföra dina uppgifter på ett visst antal drag, så se till att tänka framåt innan du gör ditt val. Varje grupp som du tar bort från bordet skapar en lucka på brädet, som fylls av några nya slumpmässiga element i dess ställe, och ändrar brädkonfigurationen helt och hållet. Men Crush Masters Zoo Fun ger dig en hjälpande hand i form av speciella föremål som, när de väl valts, rensar en del av brädet. Om du kan maximera kraften hos dessa föremål kommer du att nå målet för nivån mycket snabbare. Men var försiktig, för kraften hos dessa föremål påverkar en stor del av nivån, och om du inte använder dem klokt kan de skapa fler problem.

Kombinera strategi och skicklighet för att avancera genom nivåerna i Crush Masters Zoo Fun och spela det på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Om du använder en dator använder du vänster musknapp för att välja spelets element. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen för att göra dessa val.

Liknande spel:

Gillade du Crush Masters Zoo Fun? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.