Skydom

Världen i Skydom är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Skydom, ett av våra bästa casual spel!

Ett noggrant utformat match 3-spel väntar på dig i det magiska riket uppe i molnen från Skydom! Den ljusa och färgglada atmosfären kommer att locka in dig i denna fantastiska värld, och spelet kommer att få dig att vilja stanna här så länge du kan.

Det som skiljer Skydom åt, förutom den förtrollande atmosfären, är det faktum att du kan möta olika spelare och deras poäng. Det finns alltså en tävlingsaspekt som läggs till i spelet. Och låt oss vara ärliga, vi vet alla att skrytande rättigheter är mycket viktiga nu!

De underbara effekterna och det hjälpsamma gränssnittet är en annan faktor som garanterat kommer att ge glädje när du väljer detta match 3-spel, så kom över till Hetaspel.se och res till det underbara riket Skydom!

Spela andra spel från skydom-serien:

  1. Skydom Reforged

Liknande spel:

Gillade du Skydom? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårcasual spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.