Candy Match Saga

Världen i Candy Match Saga är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Candy Match Saga, ett av våra bästa matcha 3 spel!

Candy Match Saga är ett spel med mer godis än vad någon kan hantera och det är ett spel som kommer att glädja alla som gillar söta godbitar då och då. Se bara till att du inte spelar på tom mage! I Candy Match Saga är ditt mål att skapa raka rader av godis av samma typ, vilket kommer att ta bort dem från spelplanen. För att verkligen behärska spelet måste du planera dina drag i förväg, eftersom de luckor som lämnas kvar av de element som elimineras snabbt kommer att ersättas av godis från rakt ovanför. Genom att tillämpa lite strategi på dina drag kan du rensa enorma mängder av brädet med ett enda drag.

Du kan flytta godiset åt vänster, höger, uppåt och nedåt, så du har en viss frihet när det gäller hur du kan manipulera brädet. Och du måste också vara ganska snabb när det gäller att upptäcka de rätta kluster som kan matchas, för i vänstra delen av skärmen finns det en bar som fylls varje gång du lyckas rensa brädet, men den töms också långsamt om du inte lyckas få några poäng. När baren är tom måste du starta om nivån på nytt. Men när du väl kommer igång och ser stora klumpar av brädet tas bort från bordet kommer du att se att poängen snabbt ökar.

Spel som Candy Match Saga är kända för att vara ett bra val när du inte har så mycket tid till ditt förfogande, men ändå vill ha en snabb paus. Med sina enkla regler och enkla kontroller kan du snabbt plocka upp och spela en kort runda när du har lite ledig tid. Grafiken är rik på färger och musiken är uppåtriktad, så de kan verkligen ge din dag en dos av avkoppling. Och på Hetaspel.se kan du få tillgång till dem när du vill, så länge du har en aktiv internetuppkoppling.

Slappna av på Hetaspel.se med Candy Match Saga!

Hur man spelar

Klicka på elementen och håll ner vänster musknapp medan du flyttar den i antingen vänster, höger, uppåt eller nedåt för att ändra deras position, om du använder en dator. På en mobil enhet måste du trycka på skärmen för att välja ett element och dra det i endera riktningen för att flytta det runt på brädet.

Liknande spel:

Gillade du Candy Match Saga? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.