Epic Blast

Världen i Epic Blast är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Epic Blast, ett av våra bästa matcha 3 spel!

Om du älskar grekisk mytologi har du säkert hört talas om Zeus, gudarnas kung i det grekiska pantheonet. Som härskare över Olympen hade han stora befogenheter och hans mäktiga blixtar var legendariska. En blixt som kastades från hans händer kunde utplåna allt. I Epic Blast får du spela ett roligt match 3-spel som utspelar sig i den grekiska mytologin. Inställningen innebär inte bara att du kommer att stöta på föremål som är bekanta i den här miljön, och även om du får se alla sorters tjusiga bägare och spartanska hjälmar är det inte det som skiljer Epic Blast från andra sådana spel i den här populära genren. Det som gör att Epic Blast sticker ut är de blixtkrafter som kan dyka upp på skärmen, vilket definitivt kan hjälpa dig att klara av det mycket snabbare. Man kan säga att Zeus hjälper dig att vinna nivåerna.

Naturligtvis finns reglerna för andra match 3-spel även i Epic Blast, och du måste fortfarande bilda en rak linje av tre eller fler av dessa föremål för att rensa bort dem från spelplanen. Men reglerna chansar också lite när du har den allsmäktige Zeus som hjälper dig. Så om du lyckas matcha fyra element kommer en blixt att dyka upp på den linjen och eliminera alla element på den, och om du lyckas rensa fem eller fler element kommer blixten att slå ner över brädet och förstöra varje element som du matchat. Förutom att få blixtbonusar på matchningar har Zeus planterat blixtar på brädet, och du kan använda dessa för att snabbt rensa alla rader eller kolumner som du vill. Men var försiktig, för den här åtgärden ändrar kraftigt konfigurationen av brädet, så ta alltid hänsyn till detta.

Spela ett roligt match 3-spel på Hetaspel.se, i en unik och fantastisk miljö, och njut av Epic Blast.

Hur man spelar

Använd den vänstra musknappen för att välja ett element från brädet och dra det, samtidigt som du håller ned denna knapp, antingen uppåt, nedåt, till vänster eller höger och släpp den för att placera elementet på sin nya plats. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället för på musen och släpper den för att flytta elementet.

Liknande spel:

Gillade du Epic Blast? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.