Genie Quest

Världen i Genie Quest är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Genie Quest, ett av våra bästa matcha 3 spel!

Ge dig ut på ett episkt uppdrag med prinsar och prinsessor och olika fantastiska element i det här spelet med en unik tolkning av den populära match 3-genren. Länk och matcha ihop tre eller fler genier från brädet och vinn nivån så snabbt som möjligt. Njut av den vackra grafiken och ljuden medan du solar dig i denna unika miljö, full av liv och underverk.

Se till att använda drycker och andra föremål för att hjälpa dig på din resa, och håll alltid utkik efter de fällor som dyker upp i din väg och som kommer att bromsa din utveckling. Spela Genie Quest nu och upptäck en ny och förtrollande värld!

Liknande spel:

Gillade du Genie Quest? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.