Pool Party Match 3

Världen i Pool Party Match 3 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Pool Party Match 3, ett av våra bästa matcha 3 spel!

Finns det något bättre sätt att svalka sig under en varm sommardag än att njuta i poolen? Se till att packa handduken och baddräkten och följ med Bunni på hennes resa till vattenparken i det här färgglada match 3-spelet. Spräng vattenballonger och ta bort alla oönskade föremål från poolen. Använd strandbollen eller vattenpistolen för att spränga fler ballonger och spruta bort alger, smuts och skräp. Om du kombinerar flera ballonger av samma färg skapar du en superballong som spränger hela rader av ballonger och ger dig en härlig fest för ögonen.

Du kan även gå på skattjakt med piraten Bunni för att låsa upp priser och belöningar. Njut av de soliga dagarna i vattenparkens paradis och spela spelet Pool Party nu gratis!

Liknande spel:

Gillade du Pool Party Match 3? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.