Jewels Blitz 4

Världen i Jewels Blitz 4 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Jewels Blitz 4, ett av våra bästa matcha 3 spel!

Jewels Blitz 4, den efterlängtade fjärde delen av den legendariska match 3-pusselspelet, tar dig djupt in i Centralamerikas djungler. Möt Maya, den unga mayaprinsessan, och hjälp henne att hitta sitt folks förlorade skatter. Kombinera de färgglada ädelstenarna och använd deras hemlighetsfulla krafter för att ta bort djungelhinder eller magiska sälar, lugna vulkaner och säkra mayareliker. Gå på skattjakt och slutför dagliga uppdrag och utmaningar för att tjäna guld, magiska föremål och andra belöningar som hjälper dig att lösa de mer än 600 nivåerna.

Gräv fram mayornas mysterier och njut av otaliga timmars underhållning medan du beundrar underbara mayakonstverk. Spela Jewels Blitz 4 nu gratis.

Liknande spel:

Gillade du Jewels Blitz 4? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.