Heroes of Match 3

Världen i Heroes of Match 3 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Heroes of Match 3, ett av våra bästa matcha 3 spel!

Välkommen till det spännande universumet Heroes of Match 3! Fördjupa dig i denna spännande och vackra värld av söt historia. Lär känna roliga medeltidskaraktärer och låt atmosfären transportera dig till denna svunna tid. Tillfredsställ kung Donuttan den tredje och hjälp honom att återta tronen genom att matcha tre godis på en rad och skapa många läckra kombinationer. Genom att bevisa din tapperhet kan du till och med bli arvtagare till hans kungadöme. Livet för en ödmjuk undersåte är alltid fullt av äventyr och Heroes of Match 3 ger dig många spännande utmaningar med sina olika pussel och turneringar.

Tjäna bonusar genom att slutföra dagliga uppgifter, spela med dina vänner eller andra spelare från hela världen. Njut av den fängslande handlingen med många hjältar och dramatiska historier, och låt den iögonfallande grafiken och det roliga spelet ge dig otaliga timmar av underhållning. Är du på resande fot? Inga problem! Heroes of Match-3 låter dig spela var som helst med sin automatiska lagring av framsteg. Gå nu fram modiga riddare! Du ska ha roligt!

Liknande spel:

Gillade du Heroes of Match 3? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.