Papa Cherry Saga

Världen i Papa Cherry Saga är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Papa Cherry Saga, ett av våra bästa matcha 3 spel!

Spela en söt match 3 runda och tillsammans med hjälp av den stora kocken Papa Cherry avsluta alla nivåer från Papa Cherry Saga. Att matcha sötsaker är ungefär som att laga mat, eftersom du måste kombinera ingredienserna noggrant tills allt är rätt. I samband med Papa Cherry Saga innebär det att kombinera minst tre godis av samma typ. Detta kommer att eliminera dem från bordet. Om du lyckas kombinera fyra eller fler kakor får du speciella bonusar som hjälper dig att avancera.

Om du fastnar kan du använda föremål som hjälper dig att ta dig ur alla knepiga situationer. Medan du spelar de 200 unika nivåerna kommer du garanterat att få en hel del erfarenhet och kommer att bli ganska bekväm med det söta spelet i Papa Cherry Saga, och du kommer säkert att uppskatta de många olika unika kakor som du hittar.

Lär dig nya sötsaker på Hetaspel.se tillsammans med Papa Cherry och Papa Cherry Saga och få höga poäng!

Liknande spel:

Gillade du Papa Cherry Saga? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.