Junior Chess

Världen i Junior Chess är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Junior Chess, ett av våra bästa schackspel!

Om du någonsin varit orolig för schackspelet så kanske Junior Chess är vad du söker. Junior Chess har utformats för att vara en bra introduktion till schackspelet och nybörjare kommer att finna det som en bra inlärningsupplevelse.

Förutom den vackra grafiken som bara drar in dig i spelet har Junior Chess också ett hjälpsamt tipssystem som vägleder dig och lär dig grunderna i detta klassiska strategispel. När du väl är bekväm med att spela, se till att välja en högre svårighetsgrad för att verkligen sätta dina schackkunskaper på prov.

Se hur dina schackkunskaper långsamt förbättras när du tränar på Hetaspel.se genom vår varierade samling av schackspel och få en uppskattning för detta legendariska spel.

Liknande spel:

Gillade du Junior Chess? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårschackspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.