Chess Move 2

Världen i Chess Move 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Chess Move 2, ett av våra bästa schackspel!

Chess Move 2 är ett spel som på ett skickligt sätt kombinerar två legendariska genrer på ett unikt och intressant sätt och erbjuder en upplevelse som visar på styrkorna hos dessa typer av spel. Man kan säga att schack redan är något av ett pusselspel, men Chess Move 2 tar verkligen detta begrepp till nästa nivå.

För att vinna en nivå måste du först veta hur varje enskild schackpjäs kan röra sig på brädet. Drottningen kan till exempel röra sig i vilken riktning som helst och hur många fält som helst. Med denna kunskap vet du hur du kan navigera i den komplicerade miljön på Chess Move 2 för att nå kungen och eliminera honom från brädet. Du kan också ändra nivåns layout genom att trycka på den gröna knappen längst ner på skärmen.

Spela nu Chess Move 2 på Hetaspel.se och finslipa dina schackkunskaper i detta unika och häftiga spel!

Liknande spel:

Gillade du Chess Move 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårschackspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.