Chess Challenges

Världen i Chess Challenges är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Chess Challenges, ett av våra bästa schackspel!

Lär dig det underbara schackspelet medan du löser specifika utmaningar som långsamt lär dig grunderna och avancerade tekniker som hjälper dig att vinna spelet. I Chess Challenges förblir schackreglerna desamma, men i stället för att spela ett normalt spel måste du klara av mini-utmaningar som sätter dina färdigheter på prov.

Med vacker stiliserad grafik och ett fantastiskt soundtrack är Chess Challenges en charmig och fängslande värld, och det är en utmärkt introduktion till schackets intrikata värld.

Nivåerna i Chess Challenges är uppbyggda på ett sådant sätt att de lär dig en aspekt av schack, som att behärska vilka drag en viss pjäs kan göra, men all denna kunskap ges långsamt till dig i små doser. På nolltid kommer du att känna dig bekväm att spela på riktigt! Som tur är har du på Hetaspel.se också massor av schackspel att välja mellan.

Även om nivåerna blir svårare när du går framåt, kommer dina färdigheter också att förbättras och du kommer att upptäcka att spelet bara blir roligare och roligare!

Lär dig schackspelet med hjälp av Chess Challenges!

Liknande spel:

Gillade du Chess Challenges? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårschackspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.