King Rugni

Världen i King Rugni är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela King Rugni, ett av våra bästa arkadspel!

Planera ditt försvar och hindra fienden från att nå din bas i King Rugni. Fiendens attack är obeveklig, så att placera rätt torn på rätt plats avgör segern. Med ett brett urval av torn att välja mellan är nyckeln att känna till varje torns speciella egenskaper, liksom att känna till fiendens trupper och veta vilka deras styrkor och svagheter är.

King Rugni erbjuder ett stort urval av uppdrag, och på ditt äventyr måste du övervinna många hinder och attacker, men med tålamod och beslutsamhet kommer du att kunna besegra alla inkommande attacker.

Den stiliserade grafiken i King Rugni kommer att dra in dig i den unika vikingavärlden och det är definitivt en värld som du kommer att vilja återbesöka hela tiden. Så kom över till Hetaspel.se och ge dig ut på ett episkt äventyr med King Rugni!

Liknande spel:

Gillade du King Rugni? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.