LinQuest

Världen i LinQuest är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela LinQuest, ett av våra bästa äventyrsspel!

Börja ett episkt äventyr och hjälp Lin, huvudpersonen i LinQuest, att hitta den mystiska skatten i tre olika farliga områden. Det finns många hinder på vägen, men tillsammans med Lin kommer du säkert att övervinna allt som står i din väg.

Den pixelkonstnärliga grafiken får dig att tänka på klassiska älskade arkadspel, och spelupplägget försöker definitivt efterlikna de fantastiska upplevelser som du kanske hade när du växte upp. Precis som i de klassiska spelen börjar LinQuest lätt, men ju mer du avancerar desto svårare blir nivåerna. Om du till en början bara behöver lära dig att hoppa för att avancera, introducerar de senare nivåerna alla slags intressanta hinder, från dödliga hinder till orädda fiender.

Spela LinQuest på Hetaspel.se och se hur detta episka äventyr slutar.

Liknande spel:

Gillade du LinQuest? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våräventyrsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.