Ludo Fever

Världen i Ludo Fever är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Ludo Fever, ett av våra bästa brädspel!

Ett spel med tur och strategi väntar dig på Hetaspel.se när du väljer Ludo Fever. Du kan antingen bjuda in dina vänner och spela en runda tillsammans, eller så kan du välja att spela mot motståndare som kontrolleras av datorn. Rörelsen i Ludo Fever avgörs helt och hållet genom att kasta en tärning, men det finns en del strategi inblandad. Som du förmodligen förväntar dig av ett spel med tärningar kan du vara säker på att turen ibland är på din sida och ibland inte. Vinnaren i Ludo Fever avgörs av den spelare som lyckas flytta alla sina fyra pjäser till den triangel som är placerad i mitten av skärmen.

Varje spelare har fyra pjäser, och vem som kan flytta först avgörs av den som kastar det största tärningsvärdet. Du kan flytta dina pjäser endast om du kastar en sexa. Strategidelen av Ludo Fever sker främst med vilka pjäser du väljer att flytta. Om en av dina pjäser trampar på en annan spelares pjäs kommer dennes pjäs att återgå till sin startposition. Naturligtvis gäller samma regel för dig, så du måste alltid vara uppmärksam när du befinner dig i närheten av andra spelare. Dessutom kommer två pjäser som tillhör samma spelare att bilda ett block, som inte kan passeras av andra. Ett annat sätt som turen avgör vinnaren är det faktum att du kan placera en pjäs i triangeln endast om du kastar exakt det antal platser som finns mellan en pjäs och triangeln.

Slappna av och hoppas att du kastar lyckorullar när du spelar Ludo Fever på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Om du spelar från en dator använder du musens vänstra musknapp för att interagera med spelet. Om du använder en mobil enhet trycker du istället på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Ludo Fever? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbrädspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.