Rummikub

Världen i Rummikub är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Rummikub, ett av våra bästa brädspel!

Kom och spela en runda på Rummikub på Hetaspel.se och se vem som kan få flest poäng i detta klassiska och populära familjespel. Med sin blandning av strategi och tur är Rummikub ett spel där ett drag kan avgöra hela rundans gång. Detta gör att spelet är spänt, men också otroligt roligt. Och tack vare att du kan spela Rummikub antingen online eller mot en motståndare som styrs av datorn kan du alltid hitta någon som vill spela med dig. Dessutom kan du till och med anpassa din upplevelse efter dina särskilda preferenser och bjuda in andra personer att spela enligt dessa anpassade regler. Och när du spelar mot datorn kan du bestämma hur lång tid en tur tar, antalet motståndare samt svårighetsgraden.

Varje omgång av Rummikub börjar med att du får ett antal slumpmässiga brickor från en stapel. Du måste använda dessa brickor för att skapa alla möjliga kombinationer, som att placera dem i följd eller, om du har tre eller fler av samma typ, placera dem på bordet. Naturligtvis har de andra spelarna ingen aning om vilka brickor du har. Det som verkligen skiljer Rummikub från andra liknande spel i den här genren är det faktum att du kan använda andra spelares brickor också, om de finns på bordet. Och de kan naturligtvis också använda dina brickor. Detta tillför verkligen ett element av oförutsägbarhet till Rummikub, och det ökar verkligen utmaningen, men också det roliga. Det är verkligen roligt att kunna få poäng med allt som finns på bordet. Det kan förekomma tillfällen då du sitter fast och inte kan göra några giltiga drag, men en av de andra spelarna placerar ut några brickor på bordet, vilket ger dig en chans att komma in i spelet igen. Om du verkligen inte kan göra några drag när det är din tur kan du alltid ta en ny bricka från högen och hoppas att det är något du kan använda. Eller, om du har riktigt tur, kan du få Jokerbrickan, som kan ersätta vilken annan bricka som helst. Men kom ihåg att dina motståndare också kan använda sig av denna speciella bricka. Om du någon gång glömmer bort reglerna i Rummikub kan du alltid spela den handledningsrunda som spelet tillhandahåller.

Ha kul på Hetaspel.se med ett annat klassiskt familjespel och spela Rummikub.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja brickor och andra element i spelet. Håll vänster musknapp på en bricka gör ett val av brickor och dra brickorna på spelplanen med knappen intryckt.

Liknande spel:

Gillade du Rummikub? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbrädspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC