Ludo Hero

Världen i Ludo Hero är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Ludo Hero, ett av våra bästa brädspel!

Ludo Hero är en tolkning av det populära brädspelet Pachisi, som har funnits i flera århundraden och var populärt till och med bland Indiens kungligheter! Lite tur är inblandad i det här spelet, eftersom du är utlämnad till tärningarnas nåd, men vad är inte påverkat av tur?

Det du måste göra är att kasta tärningarna och flytta brickorna och nå mitten av brädet före dina motståndare. Det häftiga med Ludo Hero är att du kan spela mot motståndare från hela världen! Tänk dig att du kan säga att du är bäst i världen! Hur skulle du kunna motstå det?

Dessutom är det väldigt enkelt att spela, skriv bara in ditt namn och gör dig redo att delta i det roliga med Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du Ludo Hero? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbrädspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.