Mahjong 3D Connect

Världen i Mahjong 3D Connect är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mahjong 3D Connect, ett av våra bästa mahjongspel!

Spela det legendariska Mahjong-spelet på Hetaspel.se, i 3D, när du väljer Mahjong 3D Connect. Den klassiska upplevelsen av detta legendariska spel ger dig en annan utmaning än den du kanske redan känner till, men reglerna är desamma som du känner till, och på Mahjong 3D Connect måste du fortfarande välja två matchande brickor som inte blockeras av andra. Plattor är blockerade om de inte ligger på kanten av stapeln. Denna regel ger dig ett mer utmanande spel, men med denna extra utmaning kan du vara säker på att det roliga också ökar. Mahjong har trots allt underhållit otaliga generationer genom sin rika historia, och kommer säkert att underhålla många fler.

Med en extra dimension till spelet bör Mahjong 3D Connect provas av alla som gillar Mahjong-spel, och på Hetaspel.se kan du alltid försöka en ny runda för att få högsta poäng. Och fördelarna med att träna minnet med ett avkopplande Mahjongspel är säkert en bonus till det roliga du kommer att ha. För att öka utmaningen måste du också hålla koll på tiden, eftersom det finns en räknare i Mahjong 3D Connect som sakta tickar ner, men för varje nivå du klarar får du extra tid tillagd. Och om du behöver hjälp med att lösa den aktuella etappen kan du använda alternativet Hjälp för att vägleda ditt val, eller alternativet Blanda, som ändrar ordningen runt om. Ibland är en ny nivåindelning precis vad du behöver.

Upplev ett annat mahjongspel på Hetaspel.se och spela Mahjong 3D Connect.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja brickor och andra spelelement. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Mahjong 3D Connect? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.