Mahjong Time

Världen i Mahjong Time är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mahjong Time, ett av våra bästa mahjongspel!

Mahjong har rykte om sig att vara ett av de bästa spelen att välja när du vill slappna av en stund, men Mahjong Time höjer utmaningen lite grann genom att lägga till en timer till den klassiska upplevelsen. Även om detta verkligen höjer svårigheten lite, kommer du att känna en stor känsla av prestation när du har vunnit rundan. Tack och lov är tillägget av timern den enda förändringen som Mahjong Time har fört med sig. Så om du var ett proffs på Mahjong tidigare kan du fortfarande tillämpa samma färdigheter här också.

Du måste fortfarande matcha två brickor som har samma mönster på sig och som är placerade på kanten av stapeln, men med den extra pressen från timern kan den här upplevelsen kännas som ett helt nytt spel. Och även om du fortfarande har möjlighet att be spelet om hjälp genom att klicka på knappen Hint (tips), kommer detta att kosta dig lite extra tid. Så du måste tänka dig för två gånger innan du använder detta alternativ. Kanske skulle du förlora mindre tid om du själv tar reda på vad ditt nästa drag ska vara. Samtidigt kan Hint-knappen kanske rädda dig hela spelet, eftersom den kan låsa upp brädet för dig.

Hetaspel.se är ett utmärkt ställe för att spela lite mahjong online. Spela en version av detta legendariska spel när du väljer Mahjong Time.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att välja brickor och de olika knapparna på skärmen. Om du använder en mobil enhet trycker du på dessa grafiska element i stället.

Liknande spel:

Gillade du Mahjong Time? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.