Mahjong Real

Världen i Mahjong Real är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mahjong Real, ett av våra bästa mahjongspel!

Förbered dig på en avkopplande upplevelse när du spelar Mahjong Real på Hetaspel.se. Med de Mahjong-regler som du kanske redan är van vid är Mahjong Real ett utmärkt val när du vill spela en snabb omgång av detta älskade spel. Och om du inte kan reglerna ännu kan Mahjong Real fungera som en bra introduktion till den här typen av spel. Ditt mål i dessa typer av spel är att rensa brädet från alla de vackert utformade brickorna. För att göra detta måste du matcha två som är av samma typ och som är placerade vid stackens kanter. Den här extra regeln ger verkligen mer utmaning till spelet, samtidigt som du begränsar ditt fokus till endast dessa delar av stapeln.

Liksom de flesta spel av den här typen har Mahjong Real intrikata mönster för sina brickor, och du kan tydligt se vilka brickor du ska matcha. Och om du någon gång fastnar kan du alltid använda Hint-knappen, som visar dig vad dina nästa drag kan vara. Även om spelet har en timer används den bara för att spåra, så du bör inte känna dig alltför pressad. Endast om du har en mycket tävlingsinriktad anda. Utöver detta finns det också en Mix-knapp, som du kan använda för att ändra brädans konfiguration. Med 18 möjliga brädkonfigurationer kan Mahjong Real vara en rolig och fräsch upplevelse under lång tid.

Spela ett annat roligt mahjongspel på Hetaspel.se och förbered dig på att koppla av och ha kul.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att interagera med spelets element. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen för att uppnå samma funktionalitet.

Liknande spel:

Gillade du Mahjong Real? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.