Pupper Mahjong

Världen i Pupper Mahjong är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Pupper Mahjong, ett av våra bästa mahjongspel!

Pupper Mahjong är ett roligt och gulligt Mahjong-spel som kan visa sig vara det perfekta valet när du vill spela ett spel som har precis rätt mängd utmaning och njutning. Med sin söta grafik, som till övervägande del visar älskvärda hundar, får du en trevlig upplevelse som kan få dig att glömma dina dagliga bekymmer för några dyrbara stunder.

Precis som andra roliga Mahjong-spel som du kan spela och njuta av på Hetaspel.se, testar Pupper Mahjong din uppmärksamhet och din förmåga att memorera, samtidigt som en timer läggs till för att hålla det hela spännande och ge spelet lite mer utmaning. För att få poäng måste du noggrant skanna spelplanen och hitta matchande bitar som ligger på kanten av stapeln. När du hittar dem måste du välja dem för att eliminera dem från spelplanen. Detta kommer att ge dig poäng. Om du någonsin behöver hjälp har Pupper Mahjong infört en hjälpsam, men med ett begränsat antal användningsområden, Hint-funktion som du kan använda för att visa dig var nästa matchning finns. Och när du hittar en matchning får du också lite bonustid.

Med en mängd olika stapelkonfigurationer och en hel del söta brickdesigns kommer Pupper Mahjong garanterat att glädja dig. Spela det på Hetaspel.se och ha kul.

Hur man spelar

Om du använder en dator kan du interagera med spelet genom att använda musen och om du använder en mobil enhet väljer du de olika elementen från skärmen genom att trycka på dem.

Liknande spel:

Gillade du Pupper Mahjong? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.