Manga Creator Star Wars: Page 1

Världen i Manga Creator Star Wars: Page 1 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Manga Creator Star Wars: Page 1, ett av våra bästa rinmaru spel!

Gör dig redo att skapa ett episkt Star Wars-ögonblick med Rinmarus Manga Creators! Föreställ dig en twist på den klassiska scenen där Han Solo möter Greedo i cantinan. Den här gången är Han Solo en vågad kvinnlig skurk som inte kommer att backa ner! Välj den perfekta utstyrseln för din kvinnliga Star Wars-karaktär och välj hennes motståndare bland Greedo, Nien Nunb, en Twi'lek, Devaronian eller Gamorrean.

Dyk ner i en mängd olika människodräkter för att styla din hjältinna autentiskt, och justera hennes genetik för att göra henne helt unik. Experimentera med olika frisyrer och ansiktsdrag för att skapa hennes look. När din OC är klar är det dags att möta utmaningen! Kommer hon att överlista sina motståndare med smarta knep, eller måste hon förlita sig på sin styrka? Valet är ditt när du skapar ditt eget spännande Star Wars-äventyr!

Liknande spel:

Gillade du Manga Creator Star Wars: Page 1? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårrinmaru spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC