Star Wars Avatar Creator

Världen i Star Wars Avatar Creator är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Star Wars Avatar Creator, ett av våra bästa rinmaru spel!

OMG, killar, ni kommer inte att tro det här! Jag minns bara det här coola spelet som designades av Rinmaru för länge sedan: Star Wars Avatar Creator, och låt mig säga dig, det är inte av denna värld!

Gör dig redo att ge dig ut på en episk stilresa när du skräddarsyr din alldeles egna Star Wars-karaktär. Välj mellan femme eller masc och dyk sedan ner i en galax långt, långt borta när du väljer bland ikoniska Star Wars-raser som Twi'lek, människa, Togruta, Miraluka, Mirialan, Rattataki, Sith, Zabrak, Chiss och många fler! Varje val låser upp en skattkista av tillbehör att leka med.

Och nostalgitrippen bara fortsätter! Skapa dina egna versioner av prinsessan Leia, Rey eller till och med Ahsoka Tano från Clone Wars-serien. Alternativen är oändliga!

Men det är inte allt - det här spelet är fyllt med invecklade kläder, bedårande tillbehör (ja, även husdjur!) och häpnadsväckande bakgrunder som tar dig till olika hörn av Star Wars-universumet.

Så ta din ljussabel och gör dig redo att släppa loss din inre Jedi fashionista! Må stilkraften vara med dig!

Liknande spel:

Gillade du Star Wars Avatar Creator? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårrinmaru spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC