Ascension Chapter 2

Världen i Ascension Chapter 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Ascension Chapter 2, ett av våra bästa rinmaru spel!

Följ med Aida, den fängslande halvadliga huvudpersonen, när hennes berättelse utvecklas. Återupplev romansen du upplevde i kapitel 1 med antingen Jace eller Zander, eller ge dig ut på en spännande resa för att träffa nya följeslagare längs vägen. Kapitel 2 tar med Aida på ett våghalsigt uppdrag, den här gången seglar hon över det stora havet mot Ildis och Valond Mountain, som ligger i det förtrollande riket Arunia. Kommer hennes vän Sky att göra en överraskande entré? Och vem är egentligen den stilige alven som kallas Faelern? Åh, var kan Tillie gömma sig? Fördjupa dig i denna tidlösa visuella roman från Rinmaru! Förbered dig på en oförglömlig upplevelse fylld av gränslösa möjligheter till romantik och en fängslande fantasyberättelse. Gör dig redo för ett äventyr utan dess like!

Obs: För att uppleva drömsekvenserna trycker du bara på och håller ned piltangenten UPP.

Spela andra spel från Ascension-serien:

  1. Ascension Chapter 3
  2. Ascension Couple Creator

Liknande spel:

Gillade du Ascension Chapter 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårrinmaru spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC