Math Trivia Live

Världen i Math Trivia Live är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Math Trivia Live, ett av våra bästa mattespel!

Kämpa mot dina vänner i det här snabba matematikspelet, där snabbhet och goda kunskaper i matematik gör dig till vinnare. Förutsättningen är enkel, två spelare, som antingen kan vara två personer eller en spelare kontrollerad av datorn, måste lösa ett matematiskt problem, som kan innehålla addition, subtraktion, multiplikation eller division, så snabbt och korrekt som möjligt. Den som har flest poäng efter 10 omgångar vinner.

Det kan bli ganska intensivt när du vet att timern hela tiden tickar, och när du vet att din motståndare kan vara smartare än du skickar din hjärna på högvarv för att besegra dem först.

Träna dina matematiska muskler nu med hjälp av Math Trivia Live.

Liknande spel:

Gillade du Math Trivia Live? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmattespel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.