Moto Maniac

Världen i Moto Maniac är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Moto Maniac, ett av våra bästa sportspel!

Sätt dig på din motorcykel och ta dig förbi mållinjen i det spännande Moto Maniac-spelet. I det här utmanande spelet måste du övervinna olika hinder för att korsa mållinjen och behärska de invecklade och exakta fysiken i hanteringen av din motorcykel. Även om det är något du kanske gör ofta att starta om nivån är det roliga spelet och de snabba omstarttiderna alltid engagerat och redo för ett nytt försök, särskilt när du ser att du var så nära att nå ditt mål.

Eftersom det är ett cykelspel kan du räkna med att loppet är farligt, så om du vänder på cykeln och faller omkull måste du försöka igen. Se till att lära dig av erfarenheten, hoppa upp igen och försök igen!

Spela andra spel från moto maniac-serien:

  1. Moto Maniac 3

Liknande spel:

Gillade du Moto Maniac? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsportspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.