Moto Maniac 3

Världen i Moto Maniac 3 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Moto Maniac 3, ett av våra bästa cykel spel!

Om du gillar motorcyklar och att utföra djärva stunts kan Moto Maniac 3 på Hetaspel.se vara spelet för dig. Under de många nivåerna måste du behärska de unika kontrollerna i alla möjliga svåra miljöer, där ett felsteg leder till att du måste tillbaka till början av nivån. Med massor av roliga och unika hinder som står mellan dig och mållinjen är Moto Maniac 3 ett spel som inte bara testar dina reflexer, utan också ditt tålamod och din minnesförmåga, eftersom du ständigt måste lära dig och anpassa dig till miljön om du vill komma vidare.

Förutom att balansera på alla möjliga olika element från skogen, som träd och stenar, måste du också hantera en extra utmaning, och det är det faktum att du måste avsluta nivåerna snabbt, för om du inte gör det kommer en björn att komma ikapp dig och stoppa din löpning. Att behöva balansera båda dessa uppgifter gör Moto Maniac 3 till en utmanande men rolig upplevelse. Och om du gillar motorcyklar blir upplevelsen ännu mer spännande.

Med 20 nivåer att besegra ger Moto Maniac 3 dig tillräckligt med utmaningar och variation hela tiden, och även om du till en början kanske kämpar med motorcykelns unika kontroller, så kommer det efter de första nivåerna att bli en självklarhet att styra motorcykeln och du kommer att ta dig över hindren på rekordtid.

Spela ett annat roligt motorcykelspel på Hetaspel.se när du spelar Moto Maniac 3.

Hur man spelar

Använd vänster och höger piltangenter för att luta motorcykeln och upp och ner piltangenterna för att accelerera eller bromsa. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på knapparna på skärmen för att styra motorcykeln.

Spela andra spel från moto maniac-serien:

  1. Moto Maniac

Liknande spel:

Gillade du Moto Maniac 3? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårcykel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.