My Glow Up Journey Summer Makeup Trends

Världen i My Glow Up Journey Summer Makeup Trends är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela My Glow Up Journey Summer Makeup Trends, ett av våra bästa hudvårdsspel!

Sommaren är den varmaste årstiden, så det är inte lätt att vårda huden i ansiktet när solen slår ner.

Hjälp den här vackra flickan att se fantastisk ut genom att gå igenom varje nischnivå i det här tjejspelet. Börja spasessionen med att applicera toner, serum, bomullsmask, ansiktskräm, ögonkräm och sist men inte minst spf-kräm. Nu kommer den häftiga sminkdelen. Välj din favorit hudton. Nu är det dags för läppstift och ögonskuggor, och slutligen väljer du de coolaste ansiktsstenarna och en skräddarsydd frisyr! Ah, jag glömde nästan kläderna. Ta en titt i hennes garderob och du kommer att upptäcka de coolaste sommaroutfitsen som du kan accessoarer med chockers, juveler och hårspännen.

Liknande spel:

Gillade du My Glow Up Journey Summer Makeup Trends? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhudvårdsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.