Office Kissing Challenge

Världen i Office Kissing Challenge är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Office Kissing Challenge, ett av våra bästa puss spel!

Inget kan stå i vägen för kärleken. Så är fallet med dessa kontorskamrater som har varit ett par under en kort tid. De älskar varandra oerhört mycket och kan inte vänta på lunchrasten så att de kan kyssas i hemlighet någonstans. Varför gömma sig? Jo, för att deras chef är extremt grinig och inte accepterar någon kärlek på kontoret. Deras fördel är dock att chefens kontorstelefon ringer extremt ofta. Trötthet är också alltid ett tecken, så chefen snöar ganska ofta.

Hjälp de två turturduvorna att kyssas utan att det märks. Fyll alla hjärtan innan tidsgränsen går ut. Gå till nästa nivå och förvänta dig... fler utmaningar!

Liknande spel:

Gillade du Office Kissing Challenge? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpuss spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.