FNF - Friday Night Funkin' Kissing

Världen i FNF - Friday Night Funkin' Kissing är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela FNF - Friday Night Funkin' Kissing, ett av våra bästa puss spel!

Pojkvännen och flickvännen har blivit förälskade. De kan inte vänta tills konserten är slut så de försöker kyssa varandra på scenen. Deras kollegor gillar inte att de kysser varandra i stället för att stötta dem under konserten.

Tre nivåer fulla av adrenalin väntar på dig. Om den första nivån är lättare är de följande nivåerna svårare att klara. Fyll så många hjärtan som möjligt och försök att få alla hjärtan för att låsa upp nästa nivå.

Alla hjärtan måste fyllas inom den tid som visas på skärmen. Använd höger musknapp för att de två älskande ska börja kyssas. Kom ihåg att bandmedlemmarna inte alls är förlåtande. Försök att inte åka fast! Njut av FNF - Friday Night Funkin' Kissing, ett catchigt kyssspel bara för dig!

Spela andra spel från Friday Night Funkin'-serien:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin VS Garcello
 6. Friday Night Funkin'
 7. FNF Pizzeria
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Liknande spel:

Gillade du FNF - Friday Night Funkin' Kissing? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpuss spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.