Friday Night Funkin Noob

Världen i Friday Night Funkin Noob är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Friday Night Funkin Noob, ett av våra bästa friday night funkin’-spel!

Gör dig redo att ha kul med det senaste tillskottet i Friday Night Funkin'-serien - det är Friday Night Funkin Noob! Detta spännande nya spel är ett fantastiskt tillskott till den älskade sagan. Dyk in i en värld av musik och skoj med dina favoritkaraktärer från Minecraft, samtidigt som du bemästrar ritualen i varje låt. I Friday Night Funkin Noob kommer din rytm- och timingförmåga att sättas på prov när du trycker på spelknapparna i precis rätt ögonblick. Om du lyckas i det här spelet får du värdefulla poäng, så att du stolt kan säga att du är den ultimata mästaren på beats. Det här spelet utlovar en härlig upplevelse som kombinerar det bästa av två världar - de funkiga rytmerna från Friday Night Funkin' och charmen hos Minecraft-karaktärerna. Så gör dig redo att slå an tonerna med precision och groova till musiken som ett proffs. Är du redo för utmaningen? Visa världen att du har vad som krävs för att erövra musikscenen i Friday Night Funkin Noob!

Friday Night Funkin Noob erbjuder en underhållande twist på den klassiska rytmspelsformeln. Med dina favoritkaraktärer från Minecraft på scenen är det en unik blandning av två älskade speluniversum. Medan du fördjupar dig i musiken kommer du att finna utmaningarna både engagerande och givande. Perfektera din tajming, tryck på knapparna med finess och samla poäng för att klättra på topplistorna.

Spelets livliga atmosfär och medryckande låtar gör det till ett utmärkt val för fans av rytmbaserade spel. Oavsett om du är en erfaren spelare eller ny i Friday Night Funkin'-serien kommer den här delen att bjuda på många roliga timmar och en möjlighet att visa upp din rytmiska skicklighet. Följ med på det musikaliska äventyret på Hetaspel.se med Friday Night Funkin Noob och visa att du kan rytmen!

Så här spelar du

Tryck på piltangenterna när de rörliga pilarna som kommer från botten av skärmen når toppen av skärmen och dessa rörliga pilar överlappar de översta pilarna. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på pilarna när de överlappar varandra.

Spela andra spel från Friday Night Funkin'-serien:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 4. Friday Night Funkin VS Garcello
 5. Friday Night Funkin'
 6. FNF Pizzeria
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Liknande spel:

Gillade du Friday Night Funkin Noob? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfriday night funkin’-spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.