FNF Pizzeria

Världen i FNF Pizzeria är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela FNF Pizzeria, ett av våra bästa friday night funkin’-spel!

Pizza är alltid gott och i FNF Pizzeria får du servera några goda pizzabitar till de förtjusande karaktärerna från det legendariska spelet Friday Night Funkin'. I FNF Pizzeria är du ägare till en pizzeria och du kommer säkert att känna igen kunderna som går in genom dörren om du är bekant med Friday Night Funkin'.

I FNF Pizzeria måste du också laga pizzan som du serverar, så se till att du kan recepten till de beställningar som dina kunder beställer. Vissa av dem kommer att vara mer tålmodiga än andra, och om du klantar till en beställning eller om du tar för lång tid på dig att laga en pizza kommer kunden bara att gå därifrån och du förlorar tid och pengar. Och för ett företag kan detta få ganska dramatiska konsekvenser, särskilt om detta händer upprepade gånger.

Men med tiden kommer du att se att du börjar komma ihåg recepten till pizzorna, och den tid som går åt till att titta i din receptbok kommer att minska. När du väl går in i denna fas kommer dina vinster definitivt att stiga kraftigt. Och även om pengarna du tjänar kanske inte riktigt är vad du förväntar dig kommer du säkert att njuta av den fantastiska musik som Friday Night Funkin' är känd för.

Spela ett annat roligt spel som utspelar sig i Friday Night Funkin' universum på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Se vilken pizza dina kunder beställer och välj rätt ingredienser från bordet framför dig för att laga pizzan. Du kan använda hjälpmenyn om du behöver en snabbreferens för de ingredienser som behövs.

Spela andra spel från Friday Night Funkin'-serien:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin VS Garcello
 6. Friday Night Funkin'
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Liknande spel:

Gillade du FNF Pizzeria? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfriday night funkin’-spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.