Friday Night Funkin'

Världen i Friday Night Funkin' är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Friday Night Funkin', ett av våra bästa friday night funkin’-spel!

Njut av roliga låtar och testa dina färdigheter i Friday Night Funkin', det spännande rytmspelet med intressanta karaktärer, en omedelbart igenkännbar konststil och en fängslande berättelse som håller dig i sträck. Historien i Friday Night Funkin' är uppbyggd i flera veckor, och under denna period kommer du att träffa massor av unika karaktärer och du kommer att duellera med dem i alla möjliga musikaliska strider. Dessa strider är tuffa, så se till att du är redo att synka med låtarna som spelas och trycka på rätt knappar vid rätt tidpunkt om du vill besegra de karaktärer du ställs mot.

Du kanske redan känner till några av karaktärerna från Friday Night Funkin' om du har spelat på Hetaspel.se, eftersom detta spel har inspirerat otaliga spelutvecklare att skapa andra spel i detta fascinerande universum. Och tack vare spelets öppna källkod är det mycket lätt att skapa ett liknande spel inspirerat av denna värld.

Historien i Friday Night Funkin' är mycket älskvärd och det är bara en av anledningarna till att spelet har charmat otaliga spelare. Andra anledningar kan vara dess konststil och musik. I Friday Night Funkin' är ditt uppdrag att besegra ett antal olika motståndare. Men tro inte att du måste slåss mot dem för att du räddar världen från en zombieinvasion eller något liknande. Nej, i Friday Night Funkin' deltar du i alla möjliga roliga musikaliska dueller eftersom du måste imponera på din flickväns far, och detta är det villkor han ställt på dig om du vill fortsätta att dejta hans dotter.

Spelet i Friday Night Funkin' är lätt att förstå, men det kan bli ganska svårt, särskilt i de senare nivåerna. Som tur är kan du välja mellan tre olika svårighetsalternativ, Easy, Medium och Hard. Detta säkerställer att alla kan njuta av Friday Night Funkin'. Om du bara vill lyssna på de sköna beatsen som spelet har, se till att välja svårighetsgraden Easy och njut. Varje motståndare kommer att ge dig en annan utmaning, eftersom var och en sjunger ett unikt mönster av toner som du måste spegla. Genom att matcha riktningen på pilarna som visas på skärmen kommer du långsamt att besegra din fiende. Motståndarna har olika mönster som alla utgör en unik utmaning, och ibland måste du till och med slåss och matcha flera fienders mönster samtidigt. Ta hänsyn till att pilarna rör sig i olika hastigheter, beroende på vilken svårighetsgrad du har valt, och du kan vara säker på att Friday Night Funkin' kan ge dig en rolig utmaning.

Du kan donera till teamet och se till att spelet fortsätter att få uppdateringar på följande länk. Friday Night Funkin' är ett projekt med öppen källkod du kan se se dess källkod på Github. Spelet använder följande utgåva, vars källkod är öppen, på Github. Du kan också spela den senaste versionen på Newgrounds.

Spela ett roligt rytmspel och njut av universumet Friday Night Funkin' när du spelar på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd piltangenterna eller WASD-tangenterna för att matcha pilarna som visas på skärmen.

Spela andra spel från Friday Night Funkin'-serien:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin VS Garcello
 6. FNF Pizzeria
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Liknande spel:

Gillade du Friday Night Funkin'? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfriday night funkin’-spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC