Friday Night Funkin' Music Notes

Världen i Friday Night Funkin' Music Notes är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Friday Night Funkin' Music Notes, ett av våra bästa friday night funkin’-spel!

Spela ett spel i den unika atmosfär som Friday Night Funkin' universum erbjuder. Träffa de karaktärer du känner och älskar från den här populära spelserien på Friday Night Funkin' Music Notes och försök hitta alla dolda musiknoter från scenen. Till skillnad från de regler som du kanske redan känner till från Friday Night Funkin' behåller det här spelet musiktemat, men här behöver du inte knacka på takten, du behöver bara snabbt hitta de musiknoter som är gömda i nivån.

Med 10 dolda noter gömda i de 8 nivåerna och med en timer som inte ger dig mycket tid att beundra scenen, kommer din observationsförmåga säkert att sättas på prov i Friday Night Funkin' Music Notes. Och förutom timern som ständigt tickar måste du också ta hänsyn till att om du klickar på fel ställe flera gånger kommer din tid att minska med 5 sekunder.

Stig in i Friday Night Funkin' universum när du spelar på Hetaspel.se och ha massor av kul.

Spela andra spel från Friday Night Funkin'-serien:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin VS Garcello
 6. Friday Night Funkin'
 7. FNF Pizzeria
 8. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 9. Super Friday Night Squid Challenge
 10. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 11. Super Friday Night Funki

Liknande spel:

Gillade du Friday Night Funkin' Music Notes? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfriday night funkin’-spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.