Super Friday Night Squid Challenge

Världen i Super Friday Night Squid Challenge är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Super Friday Night Squid Challenge, ett av våra bästa friday night funkin’-spel!

Massor av rolig musik väntar på dig i Super Friday Night Squid Challenge, ett spel som bygger på det populära Friday Night Funkin'. Om du är bekant med reglerna i Friday Night Funkin' kommer upplevelsen här inte att vara främmande för dig, och du vet redan att du måste trycka på pilknapparna som når toppen av skärmen i rätt tid för att hålla takten i musiken.

Super Friday Night Squid Challenge har samma konststil som du känner till och älskar, och är omedelbart igenkännbar för alla som tidigare har haft Friday Night Funkin', och musiken är förstås fantastisk, men du kan inte förvänta dig mindre av ett spel som är inspirerat av denna serie.

Lyssna på fantastisk musik när du spelar på Hetaspel.se och slutför alla nivåer från Super Friday Night Squid Challenge.

Spela andra spel från Friday Night Funkin'-serien:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin VS Garcello
 6. Friday Night Funkin'
 7. FNF Pizzeria
 8. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Liknande spel:

Gillade du Super Friday Night Squid Challenge? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfriday night funkin’-spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.