Senpai And Monika Kissing

Världen i Senpai And Monika Kissing är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Senpai And Monika Kissing, ett av våra bästa puss spel!

Kärlek ligger i luften! Monika och Senpai är bandmedlemmar, kära och just nu är de på en konsert. Hjälp dem att hitta det perfekta tillfället att kyssas i Senpai And Monika Kissing, ett vackert spel där kärlek och musik ligger i luften.

I Senpai And Monika Kissing måste du kyssa din partner genom att klicka på knappen, men du måste hitta rätt tidpunkt så att den andra sångaren i bandet inte märker det. Om du tar för lång tid kommer han att stoppa er båda och du måste försöka igen. Som tur är är låtarna i Senpai And Monika Kissing riktigt coola och du kommer förmodligen inte att ha något emot att ge låten en chans till.

För att se till att konserten går smidigt måste du hitta rätt balans mellan kyssar och sång, men genom de många nivåerna i Senpai And Monika Kissing kommer du definitivt att få chansen att finslipa din teknik.

Följ med Monika och Senpai på en musikalisk resa och gör dem sällskap i deras sökande efter kärlek när du spelar Senpai And Monika Kissing.

Liknande spel:

Gillade du Senpai And Monika Kissing? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpuss spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.