Pair Up

Världen i Pair Up är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Pair Up, ett av våra bästa memory spel!

Pair Up är ett roligt spel som sätter din rumsliga medvetenhet och din minnesförmåga på prov, liksom ditt tålamod. Om du har ett stökigt rum och om det skulle behöva lite bättre organisation, så är kanske inte sevärdheterna från Pair Up alltför obekanta för dig. Huvudmålet i Pair Up är att placera två matchande föremål som ligger utspridda på golvet och placera dem i den stängda luckan från rummet. När ett par ligger ovanpå denna lucka öppnas den och du får inte bara ett snyggare rum, utan din poäng ökar också. Högen du måste sålla igenom börjar ganska liten, men snart översvämmas rummet av fler och fler föremål. Dessa föremål kan komma från alla möjliga olika områden, och du kan ha föremål som du vanligtvis hittar i ett kök, i ett gym eller vad du kan tänka dig. Det viktiga är att du hittar de matchande föremålen och tar bort dem från rummet.

Även om Pair Up har enkla regler förblir det roliga hela tiden, på grund av det sätt som det utmanar ditt minne och din uppmärksamhet på detaljer. Dessutom visar det sig att det är ganska roligt att städa en röra. Om du hittar paren tillräckligt snabbt får du också fördel av en poängmultiplikator, så snabbhet är att föredra om du vill ha högsta möjliga poäng. Med sin 3D-grafik väcks scenen till liv, men det faktum att spelet är placerat i en 3D-miljö kan också bidra till utmaningen, eftersom vissa föremål kan vara placerade i olika positioner, så ibland måste du räkna ut matchningarna även om de är upp och ner eller står på sidan. Eller så kan de till och med vara staplade eller under varandra. Var också medveten om att när du väl placerat ett föremål ovanför luckan måste du hitta dess matchning, eftersom du inte kan ta bort dem. Antingen åker de ner genom luckan eller så startar du om nivån.

Städa miljön från rummen på Pair Up när du spelar på Hetaspel.se och ha kul.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja ett föremål och dra det med nedtryckt knapp till luckans plats och släpp knappen för att släppa föremålet. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället för att använda musen och släpper fingret för att släppa föremålet.

Liknande spel:

Gillade du Pair Up? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmemory spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.