Halloween Memory

Världen i Halloween Memory är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Halloween Memory, ett av våra bästa memory spel!

Om du vill träna din minnesförmåga och älskar Halloween är Hetaspel.se rätt plats att vara på, för här kan du spela Halloween Memory, ett spel där din koncentrationsförmåga kommer att garantera segern.

Varje runda i Halloween Memory börjar med ett antal kort som placeras med framsidan nedåt på bordet. Du kan klicka på ett kort och se vad som finns under det, men tänk på att endast ett kort kan avslöjas åt gången. När du har sett vilket kort som ligger var, gör du ditt bästa för att komma ihåg dess position, eftersom du måste matcha kort av samma typ. Om du lyckas avslöja två kort av samma typ på rätt sätt tas dessa kort bort från kortleken och du kommer ett steg närmare att gå vidare till nästa nivå. Och en sak är säker, med grafik som är lika vacker som den från Halloween Memory kan du inte vänta på att se vad som finns under varje kort, och hitta en söt representation av en häxa eller något slags monster.

Testa ditt minne med hjälp av några vänliga halloweenfigurer när du spelar Halloween Memory på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Välj, antingen med musen eller genom att trycka på skärmen, de kort som ligger på bordet för att se vilket kort de är. Matcha två kort av samma typ för att ta bort dem från skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Halloween Memory? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmemory spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.